Web Analytics Made Easy - Statcounter

حالا چند روزی به شروع مدارس باقی نمانده که والدین دانش آموزانی که در این مدرسه ثبت نام کرده بودند دچار سردرگمی شده اند. زیرا که مدرسه سجاد ۲ به‌رغم ثبت‌نام ۲۰۰ دانش‌آموز پایه پنجم و ششم به یکباره دانش‌آموزان مدرسه خود را به اجبار به مدرسه سجاد یک فرستاده است!

سرویس اجتماعی فردا؛ مهسا گربندی: با آغاز تابستان پدران و مادران، فرزند خودشان را در مدرسه‌ای که فکر می‌کنند شرایط محیطی و آموزشی خوبی دارد ثبت نام می‌کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!
مدرسه‌ای که علاوه بر داشتن فضای مناسب و کافی برای تحصیل کودکشان، معلمان آموزشی بسیار خوبی نیز داشته باشد.امسال والدین دانش آموزان مدرسه امام سجاد (ع) در منطقه ۱۲ نیز مانند بقیه پدران و مادران بعد از اطمینان از اینکه این مدرسه برای تحصیل فرزندشان مناسب است، ثبت نام کرده اند و منتظر اول مهر مانده اند. مدرسه دخترانه‌ای که فارغ از آموزش کتب درسی به عنوان شیوه تعلیم درسی به دانش‌آموزان، آموزش سواد زندگی کردن را جزو اولویت‌های خود قرار داده تا از طریق انس و آشنایی با مسائل دینی، جذابیت‌های سبک زندگی سنتی را برای آنان بازگو کند. قرائت قرآن صبحگاهی و حدیث هفته با هدفی مشخص، کلاس‌های احکام به صورت شاد و مفرح، آموزش کامل وضو گرفتن و نماز خواندن در پایه اول، برگزاری کارگاه نقاشی و کار‌دستی، ویژه برنامه‌های اختیاری همراه با مشوق‌های شاد برای حضور در مراسم مذهبی، آموزش‌های خاص تربیتی به والدین و... همه و همه نشان می‌دهد که این مدرسه شیوه‌ای متفاوت را در دستور کار خود قرار داده است؛ و همه این دلایل باعث شد تا مدرسه امام سجاد (ع) گسترش پیدا کند. به این ترتیب بود که ساختمان دوم این مدرسه نزدیک ساختمان اول راه‌اندازی شد؛ در مدت کوتاهی سجاد یک با پایه ها‌ی آموزشی اول تا چهارم و سجاد ۲ پایه پنج و ششم توانست جایگاه مناسبی را برای خود پیدا کند.سرگردانی ۷۰۰ دانش‌آموز در یک مدرسه دولتیحالا چند روزی به شروع مدارس باقی نمانده که والدین دانش آموزانی که در این مدرسه ثبت نام کرده بودند دچار سردرگمی شده اند. زیرا که مدرسه سجاد ۲ به‌رغم ثبت‌نام ۲۰۰ دانش‌آموز پایه پنجم و ششم به یکباره دانش‌آموزان مدرسه خود را به اجبار به مدرسه سجاد یک فرستاده است!یکی از والدین دانش آموزان این مدرسه به خبرنگار «فردا» می‌گوید: مدرسه سجاد ۲ تبدیل به مدرسه‌ای پسرانه شده و مدیریت آن نیز به شخص جدیدی سپرده شده است. برای همین این مدرسه اعلام کرده که ۲۰۰ دانش‌آموز دختری که در پایه پنجم و ششم ثبت نام کرده بودند حالا باید به مدرسه سجاد یک بروند و آنجا درس بخوانند. این در حالی است که این مدرسه فضای کافی برای حضور ۲۰۰ دانش آموز جدید ندارد و به علت همین کمبود فضا، مدیریت این مدرسه گفته که از آزمایشگاه، کتابخانه و... جهت افزایش گنجایش این مدرسه استفاده خواهد شد!بی‌برنامگی آموزش و پرورش بلای جان والدین
حالا والدین هر دو مدرسه از این وضعیت ناراضی هستند. والدین دانش‌آموزان پنجم و ششم معتقدند چنین تغییری بعد از اتمام ثبت‌نام مدارس غیر‌منطقی است؛ چراکه در حال حاضر عملاً امکان ثبت‌نام دانش‌آموز در مدرسه دیگری وجود ندارد. از سوی دیگر والدین ۵۰۰ دانش‌آموز پایه اول تا چهارم مدرسه سجاد یک هم می‌گویند این مدرسه گنجایش و ظرفیت افزایش ۲۰۰ دانش‌آموز دیگر ندارد و بهتر بود چنین تصمیمی از ابتدای تابستان و قبل از اتمام ثبت‌نام مدارس اتخاذ می‌شد تا زمان و فرصت بیشتری برای تصمیم‌گیری داشتند.بی مدیریتی و ناکارآمدی مدیران آموزش و پرورش منطقه ۱۲ باعث شده تا ۷۰۰ دانش‌آموز مدرسه دولتی به دلایلی نامشخص با یک تصمیم اجباری رو‌به‌رو شوند. این در حالی است که آن‌ها زمانی برای ثبت نام فرزندانشان در مدرسه جدید ندارند.آموزش و پرورش منطقه ۱۲ چه می‌گوید؟

خانم بارانی، معاون آموزش ابتدایی منطقه ۱۲ در رابطه با ادغام مدارس امام سجاد یک و دو به خبرنگار «فردا» می‌گوید: «پیش از این نیز مدرسه امام سجاد پسرانه بوده و امسال با توجه به آمار و مستندات و بعد نیازمندی که در منطقه انجام شده این مدرسه مجددا پسرانه شده است»

خانم بارانی در ادامه می‌گوید: «ادغام دو مدرسه امام سجاد یک و دو نیز با هماهنگی اداره کل انجام شده و مدرسه امام سجاد یک ظرفیت افزایش ۲۰۰ دانش آموز را داشته است.».

اما معاون آموزش ابتدایی منطقه ۱۲ در پاسخ به این سوال که چرا نمازخانه و آزمایشگاه مدرسه را برای آماده کردن کلاس پایه پنجم و ششم تعطیل کرده اند، می‌گوید: «در این رابطه چیزی نمی‌دانم.»

آموزش و پرورش منطقه ۱۲ تهران معتقد است که این کار بر اساس نیازسنجی انجام شده، اما اولیا از نبود فضای کافی برای تحصیل فرزندانشان شکایت می‌کنند. زیرا که اگر ظرفیت مدرسه امام سجاد یک بیش از ۵۰۰ نفر بوده، چطور تا سال گذشته فقط 500 دانش آموز را ثبت نام می کرده؟ از سوی دیگر، اما تصمیم در ماه پایانی تابستان گرفته شده است و هیچ کدام از والدین نمی‌توانند فرزندشان را در مدرسه دیگری ثبت نام کنند. متاسفانه مسئولان آموزش و پرورش هیچ پاسخی برای سردرگمی ۷۰۰ دانش‌آموز مدرسه دولتی امام سجاد ندارند و با بی برنامگی شان تابستان شیرین دانش آموزان را تلخ کرده اند.

منبع: فردا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.fardanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فردا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۵۸۳۴۳۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شرکت ۳۰ هزار دانش‌آموز البرزی در کنکور

مدیر کل آموزش و پرورش استان البرز از شرکت ۳۰ هزار نفر از دانش آموزان پایه دوازدهم این استان در کنکور امسال خبر داد. - اخبار استانها -

علی حجر‌گشت ‌در گفت‌وگو با خبرگزاری تسنیم در کرج‌ اظهار داشت: با توجه به اینکه حدود 30 هزار دانش آموز پایه دوازدهم در استان البرز در حال تحصیل هستند، از این رو به نظر می‌رسد که این تعداد دانش‌آموز در کنکور امسال شرکت کرده‌اند.

وی افزود: هر چند امار رسمی شرکت در کنکور توسط سازمان سنجش ارائه می شود اما با عنایت به حضور این تعداد از دانش آموزان در پایه دوازدهم پیش بینی این میزان در کنکور داده شده است.

مدیر کل آموزش و پرورش استان البرز در پاسخ به سئوال دیگر خبرنگار تسنیم در کرج در خصوص تعداد دانش آموزان ورودی در سال جدید به آموزش و پرورش استان البرز اظهار داشت: با توجه به تجربه ای که در سال‌های گذشته داشته و همچنین با توجه به مهاجرت بالا به استان البرز پیش بینی می شود، حدود 10 هزار نفر دانش آموز جدید در استان البرز مشغول به تحصیل شوند.

‌حجرگشت ادامه داد: برای این منظور، آموزش و پرورش مقدمات لازم برای حضور این تعداد از دانش آموزان را فراهم کرده و تلاش می کند تا پایان شهریور ماه، کلیه مقدمات حضور دانش اموزان در مدارس را انجام داده و دانش آموزان با خیالی آسوده به تحصیل وارد شوند.

مدیر‌کل آموزش و پرورش استان البرز در ادامه با اشاره به نیاز استان البرز به وجود کمبود کلاس در استان اظهار داشت: اگر بخواهیم تراکم هر کلاس را 25 تا 30 نفر در نظر بگیریم استان البرز به حدود 11 هزار کلاس درس نیاز دارد تاب تواند این دانش آموزان به صورت تک شیفت در مدارس تحصیل کنند.

 ‌حجر‌گشت درباره آخرین اقدامات صورت گرفته در خصوص استقلال آموزش و پرورش شهرستان فردیس اظهار داشت: از آنجایی که این موضوع مدت‌هاست در دستور کار است، کلیه اقدامات استقلال آموزش و پرورش شهرستان فردیس انجام شده و به نظر می‌رسد که در تابستان امسال بتوان استقلال این آموزش و پرورش را اعلام کرد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • آموزش زبان فارسی در ارمنستان موجب تقویت تعاملات دو کشور می‌شود
  • باز شدن گره استخر دانش آموزی قوچان به دستان آب و فاضلاب
  • تجلیل از دانش آموز وظیفه شناس کوچصفهانی
  • شرکت ۳۰ هزار دانش‌آموز البرزی در کنکور
  • مشکل کمبود دبیر و آموزگار در سال تحصیلی جدید حل شد
  • ده نکته کلیدی برای معلمان‌ دینی و استادان معارف در مدارس و دانشگاه‌ها
  • بازگشت ۴۶۱ دانش‌آموز به تحصیل در قزوین
  • گرو گرفتن کارنامه دانش‌آموز در ازای پرداخت پول!
  • گرو گرفتن کارنامه دانش‌آموز در ازای پرداخت پول، غیرقانونی است
  • زنگ سپاس معلم در مدارس خراسان شمالی طنین انداز شد