Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مهر، سریال تکراری دردسرهای اولیای مدارس برای خانواده‌های دانش‌آموزان در ثبت‌نام باز هم ادامه دارد و در سایه نظارت‌های بسیار کمرنگی که متولیان این موضوع دارند مدارس همچنان بر این موضوع غیرقانونی دریافت وجه از اولیا اصرار دارند.


برای ثبت‌نام یک دانش‌آموز کلاس‌اولی در یک منطقه حاشیه‌ای کرمانشاه باید حداقل 200 هزار تومانی شهریه اولیه با عنوان هدیه به مدرسه بدهید و در کنار آن لوازم جانبی از جمله یک بسته کاغذ آچار هم تحویل اولیای گرامی مدارس بدهید تا بتوانید یک دانش‌آموز پایه اول را ثبت‌نام کنید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


حالا فرض کنید خانواری که سه فرزند داشته باشد در پایه‌ای مختلف همین اول سالی برای ثبت‌نام در مدارس دولتی حدود یک تا 2 میلیون تومان باید بپردازد که هیچکس پاسخگوی این اجحاف بزرگ در حق شهروندان نیست.


حالا بماند که در اواسط سال تحصیلی هم برخی از معلمان با کم‌کاری‌ و کم فروشی خدمات به دانش آموزان و اجبار آنان به کلاسهای تقویتی خودشان چه دردسرهای دیگری برای اولیا ایجاد می‌کنند


اخذ شهریه اجباری در مدارس دولتی ممنوع است


مجید یزدان‌پناه در این خصوص به خبرنگار مهر گفت: دریافت هرگونه وجهی در مدارس دولتی کاملا ممنوع است.


مدیرکل آموزش و پرورش استان کرمانشاه اظهار داشت: هر موردی که اجبار گونه باشد و هزینه ای از ولی دانش آموز برای ثبت نام گرفته شود خلاف مقررات و قانون است.


وی با تاکید بر اینکه این موضوع در سیستم آموزش و پرورش قابل بررسی است و جواب‌های لازم را به شاکیان می دهیم، افزود: امیدواریم آموزش و پرورش به جایی برسد که نیازی به کمک اولیا دانش آموزان نداشته باشد در این صورت چنین مشکلاتی پیش نمی آید.


یزدان پناه خاطرنشان کرد: البته برخی مدارس که تعداد آنان نیز در حال افزایش است غیرانتفاعی و هیئت امنایی هستند که جزو مدارس دولتی نیست و قانون مربوط به خود را دارند و بر آن اساس هزینه هایی را برای ثبت‌نام در نظر گرفتند و از اولیا اخذ می کنند.


وی افزود: بخش عمده ای از مردم که هزینه ای را برای ثب‌تنام صرف می کنند اختیاری است که این بخش قابل پیگیری نیست، اما عده معدودی! در این میان اعتراض دارند که می‌توانند شکایات خود را به اداره ارزیابی عملکرد آموزش و پروش ارائه دهند.


مدیرکل آموزش و پرورش استان کرمانشاه خاطرنشان کرد: معمولا مشارکت‌های مالی اولیاء بعد از شهریورماه اخذ می شود و در صورتی که خود اولیا کاملا راضی و برنامه هایی خاص برای دانش آموزان در نظر گرفته شده باشد توسط مدارس اخذ می شود؛ این هزینه ها برای خود دانش آموزان در مقاطع مختلف و بنا به دلایل خاص و توجیهات کاملا منطقی اخذ می شود.

کد خبر 4359702

منبع: مهر

کلیدواژه: خبرگزاری مهر مدرسه کرمانشاه بوشهر کرمانشاه خبرگزاری مهر مشهد گرگان خرم آباد شهرکرد دهه کرامت یاسوج شیراز خطبه های نماز جمعه مجلس شورای اسلامی زلزله سانحه تصادف

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۸۹۹۴۱۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رشته‌های فنی باید در شهرستان معمولان ارتقا یابد

ایسنا/لرستان سرپرست فرمانداری معمولان خواستار ارتقا و توسعه رشته‌های فنی در این شهرستان شد.

محمد ناظری امروز (دهم اردیبهشت ماه) در جلسه‌ شورای آموزش و پرورش شهرستان، گفت: با نفوذترین و محبوب‌ترین فردی که می‌تواند در همه مراحل حساس زندگی، دانش‌آموز را یاری کند، معلم است و به همین دلیل، دانش‌آموزان معلم خود را به‌عنوان الگو و اسوه می‌پذیرند و خود را با او همسان و همانند می‌کنند.

او ارتقا و توسعه رشته‌های فنی را در این شهرستان خواستار شد و افزود: تمام اقشار بویژه جوانان، دانشجویان و فارغ‌التحصیلان باید از ظرفیت‌های آموزش فنی و حرفه‌ای برای حرفه‌آموزی استفاده کنند.

وی با بیان اینکه وظیفه همه دانش‌آموزان معمولانی این است که علم‌آموزی و مهارت‌آموزی را به بهترین شکل یاد بگیرند، اظهار کرد: باید تلاش شود جهت فکری جامعه به‌گونه‌ای باشد که خانواده‌ها به رشته‌های فنی تمایل پیدا کنند تا دانش‌آموزان به رشته‌های فنی و حرفه‌ای تشویق و هدایت شوند.

سرپرست فرمانداری معمولان با بیان اینکه علاوه بر تعلیم و تربیت دانش‌آموزان در مدارس باید به مهارت‌آموزی و مهارت‌افزایی آنها توجه شود، گفت: غنی‌سازی اوقات فراغت و ارائه آموزش‌های متناسب با سن دانش‌آموزان در تمام مقاطع تحصیلی در تعطیلات تابستان از دیگر مسائلی است که باید به‌صورت جدی به آن توجه شود.

او با تاکید بر لزوم تقویت مهارت‌آموزی در مدارس، ادامه داد: تحصیل در مدارس فنی حرفه‌ای و کار و دانش به معنی کم‌سواد بودن دانش‌آموزان نیست و این موضوع باید به‌عنوان یک فرهنگ بین خانواده‌ها نهادینه شود.

وی افزود: معلمان همیشه سرمشق و الگوی اثرگذار دانش‌آموزان برای آینده روشن هستند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • بازگشت ۲۸۲ دانش آموز ترک تحصیل کرده به مدارس گیلان
  • آموزش ایمنی ترافیک به ۴ هزار و ۶۰۰ دانش‌آموز مدارس حاشیه راه‌های آذربایجان‌غربی
  • معلمان در تعلیم و تربیت صحیح دانش‌آموزان نقش مهمی دارند
  • گرو گرفتن کارنامه دانش‌آموز در ازای پرداخت پول!
  • گرو گرفتن کارنامه دانش‌آموز در ازای پرداخت پول، غیرقانونی است
  • رتبه اول زنجان در جذب دانش‌آموزان بازمانده از تحصیل
  • روی «کیفیت بخشی به نظام آموزشی» و «تقویت مدارس دولتی» تمرکز داریم
  • تدارک بیش از ۲۰ برنامه مختلف به مناسبت هفت معلم
  • ۱۵۰۰ نفر جذب آموزش و پرورش استان کرمانشاه شدند
  • رشته‌های فنی باید در شهرستان معمولان ارتقا یابد